предновогоднее

Души Изнанка
В моїй руці маленький папірець,
Хтось залишився, щось зазнає зміни.
Що принесе мені новий яскравий рік?
І взагалі, чи буде він яскравим?

Що залишити, з чим прийти в життя?
В життя нове, блискуче, білосніжне?
Чи буде в ньому місце слову ніжність?
Можливо ж я лишу все так, як є...

Ввійти у січень з чистою душею?
І не нести тягар, що серце рве?
А може знову? Знову і по колу?
Це почуття ніколи не мене?

А може нам проститися з тобою?
І не шукати зустрічі в житті?
Останній шанс, останній день по волі.
Так близько вже не зможу підійти...