намагалася

Души Изнанка
Я намагалася тебе знайти,
Я на долонях малювала очі,
Я намагалася прийти у сні,
Та хтось у далечинь шепоче:
“Ти не повернеш, ти не зміниш світ,
Ти не напишеш нових правил.
Пробач мені за гострий біль і мить,
Коли тебе я в серце ранив.”
І світло згасло, і зірок нема,
Надій моїх останні квіти
Зів”яли швидко лиш коли знайшла,
В собі бажання далі жити.