дивний вогник у твоIх очах жеврI...

Ворона-Кет
дивний вогник в глибині очей жевріє,
запалився він неждано й дуже швидко,
він заманює мене – дає надію
і бажання розростається як квітка.
я підкину гілочок і стане тепло
розпалю в очах твоїх багаття,
тільки потерпи, не лізь у пекло,
не зривай так скоро з мене плаття…