Интер-love story русско-english, mix

Наталия Костровская
Глупое сердце, уймись!
Я – не гражданка мира…
Stupid, but I miss –
Но тишина в эфире…
Different countries, cultures,
Ключ – only English words.
Может, “I like”  диагноз,
Maybe – люблю всерьез?
Where is Norway на карте?
I’m in Ukraine. That’s all!
Can not to meet on party,
Я в церковь, а ты – в костёл…
It’s full impossible, знаю:
Thirty and forty four,
At home – your wife родная,
Adultery – not комильфо…
Sorry romantic story –
Norwegian-Ukrainian love.
Don’t come back and sorry,
Милый мой скандинав…