А на небi зiрки кохаються...

Ворона-Кет
а на небі зірки кохаються,
світло сиплеться діамантами,
місяць світиться, усміхається
всі думки заблукали мандрами.

а на небі зірки кохаються
ніч наповнюють поцілунками
і кохання їх розсипається
небо вкрилося візерунками.

дві маслини повільно плавають
у бокалі мартіні грається
очі в темряві щось вишукують,
а на небі зірки кохаються…