Twoja Krew

Тамара Борисовна Маршалова
Nawroccie sie do Mnie calym swym sercem...
Nawroccie sie do Pana Boga waszego! On bowiem jest laskawy, milosierny... (Jl 2,12-13)
Odpowiedzial Jezus: Ja i Ojciec jedno jestesmy.
Dlatego tez Bog Go nad wszystko wywyzszyl i darowal Mu imie ponad wszelkie imie, aby na imie Jezusa zgielo sie kazde kolano istot niebieskich i ziemskich, i podziemnych. I aby wszelki jezyk wyznal, ze Jezus Chrystus jest PANEM  - ku chwale BOGA OJCA. (Flp. 2,9 - 11)

O Jezu, Boski Odkupicielu, badz nam milosciw, nam i calemu swiatu, Amen.
Swiety Boze, Swiety Mocny, Swiety Niesmiertelny, zmiluj sie nad nami i nad calym swiatem. Amen
Przepusc, zlituj sie, moj Jezu, w otaczajacych niebezpieczenstwach Krwia Twoja Najdrozsza oslon nas. Amen.
Ojcze Przedwieczny, okaz, nam milo­sierdzie, przez Krew Jezusa Chrystusa, Syna Twego Jedynego, blagamy Cie, okaz nam milosierdzie Amen. Amen. Amen.
O moj Jezu, przebaczenia i milosierdzia przez zaslugi Twoich swietych Ran... (Koronka do Najswietszych Ran Pana Jezusa)
(OBIETNICE PANA JEZUSA dane S. Marii Marcie Chambon)

A On rzekl: ... bo to jest Moja Krew Przymierza, Ktora za wielu bedzie wylana na odpuszczenie grzechow. (Mt. 26, 28)


Moj Boze, Ojcze moj i Panie,
O przebacz! Twierdze nieustannie
Ze jestem grzeszna, slaba... Lecz
Nadzieje mam, ze Twoja Krew
Omyje i wybawi mnie...