Optimistic

Алеся Овсянникова
You were elected
Now you are chosen
There are no limits
Your term is free

We were connected
The time was frozen
Don't you be timid
Say: "I agree"

We can have doubts
Life's ever changing
Waiting and missing
Are our close friends

Little by little
Now we are staging
Life, the begging
It never ends

Май 2002