Крик захоханого сердця

Герштун Роман
Я не знаю що зі мною, щось в мені тепер не так
Ти постала перед мною, не злетить вже мій літак
Всі мотори поламались, очі бачать лиш тебе
Я не зню що робити, знаю, що люблю тебе

Знаю те, що ти щоночі до мене приходиш в снах
І твої весняні очі з грузду зводять розум в прах
Я боюсь тобі сказати про мої всі посуття
Поки що лише писати, здатен на цю тему я

Ти маленька, невеличка, така радісна завжди
І твоє веснятне личко ніби той струмок з води
Наяткни мені хоч трішки, дай лиш знак, що маю щанс
І тоді ніщо на світі більше не розлучить нас

15.12.2003