Ти кращй на укр. яз

Оксана Петерсдорф
1. Осінь прийшла сумная,
Падає листя з неба...
Знов я ходжу мов німая,
Я лиш сумую без тебе...


Моє серце летить до неба,
Мою душу захоплюєш ти.
Знов в’яжу я шовкові тенета
Від землі до небес висоти.

Бути вдвох тільки цього нам треба.
Ти залишишся мені...це будеш ти.


2. Бачу твої вуста,
Руки, що так любила,
А в серці кипить вода
І, нарешті, я все зрозуміла...


Що, моє серце летить до тебе,
Мою душу захоплюєш ти...
Знов в’яжу я шовкові тенета
Від землі до небес висоти...

Ти залишишся мені...це будеш ти,
Тільки ти...


3. Голос твій ніжний я чую,
Зір повертаю до тебе
І очі сумні я цілую,
Ти кращій, другого не треба!

Ти кращій...