Я не можу так жити...

Ворона-Кет
я не можу так жити,
я хочу літати
і світи,
що далекі від мене
пізнати.
я не вмію співати,
лише можу кричати
як з цим жити,
не знаю,
і кого запитати?
хто мені допоможе,
де зустріти людину,
що мене зрозуміє
в цю нелегку годину...