17 червня

Алла Блажиевская
СІМНАДЦЯТЕ ЧЕРВНЯ.
Нестерпний біль в скронях! -
Наче дзвони набату!...
Наче жар у долонях!...
Пішла із життя матуся моя -
Поринула в вічність її доброта...

В уяві зринають картини чіткі:
Усміхнена мама щось мовить мені -
Блакитні, мов небо, очі ясні,
Материнським коханням іскряться її.

Я впевнена, знаю, рідненька моя,
Знайшла душа спокій у Раю твоя.
І навіть на Небі, там, у Раю,
Ти будеш молитись за доньку свою.

Житиме в серці вічно... вона -
Ніжна, кохана, матуся моя....
            
          25.06.2004