Де туман

Оксана Стафеева
Де туман потрапляє в легені
і звідти не квапиться,
де знервовані рухи не чутно
в затиснутій слухавці,
саме час відпустити,і легко,
так легко пробачити,
і його цілувати,так жадібно,
просто на вулиці.