Красуня

Оксана Стафеева
Зупинка. Остання.
Виходьте, красуне.
Тролейбус ваш їде в депо.
І сукня вечірня - вона вам пасує,
але водію все одно.
Виходьте. Ідіть .
Вам давно час додому.
Вас навіть маньяк не діждав.
Самотній квартал наче
свічку в долонях
несе хворобливий ліхтар.
Відкриєте двері у темну квартиру,
наллєте собі молока,
собі - молока, а для кішки - кефіру,
щоб довше лишалась жива.
...І буде палити
в відчинену шибку,
хоча це і шкодить красі.
Вдихаючи сум,
що приходить нізвідки,
але видихаючи дим.