Художниця

Оксана Стафеева
Художниця лише у темноті шукає наче струни
власні нерви.
забувши час,але чекаючи,коли ж-бо
сонце вийде для забави.
Облиш, малюють добре ті,
кому не дзвонять негри
І не запрошують вночі на склянку кави.
І я  світлішаю, вливаючи
у себе чорну-чорну склянку кави.