Зачiни

Иван Алименко
Зачiни обережно вiдкриту долонь
Та к йому назавжди, назавжди охолонь!
Вiн тобi не потрибен, вiн - зла джерело:
Його серце як каминь, та очи як скло!
Його пiснi, та вiрши, та справи його -
Тiльки зрада та помста! Не бачiшь цього,
Бо у серцi твойому - надiя та мiць -
Та ты знову нечого не хочешь зменить,
Та ти знову йому надракуешь листа,
Та шукаешь його по великiм мiстам!
Ты кохаешь його, як кохають життя,
Та вiтдався ти влади цього забуття!
2003г.