Remember Me

Игорь Захаров
Remember Me
(Susan Ongirski, пер.с англ.)

Remember me in all your dreams,
when dark of night takes hold,
for I will take away your fears,
and keep you from the cold.

Remember me throughout your life,
and keep me in your heart.
Forever will I be with you,
though we may be apart.

Remember me as your good friend.
I try to make you smile,
and even when you give up hope,
with you, I'd walk a mile!

Remember me when I am gone,
I'll always be around,
'cause when I'm through those pearly gates,
I'll still be looking down!
***

Ты вспоминай меня во снах,
Когда над миром ночь.
Я помогу унять твой страх,
Теплом смогу помочь.

Ты помни обо мне всю жизнь,
В душе меня храни.
Желай всегда нам вместе быть,
Хоть порознь будем мы.

Как друга вспоминай меня,
И улыбнись со мной.
А если ты устанешь, я
Твой путь пройду с тобой.

И в час, когда моя душа
Окажется в раю,
Ты помни – я с тобой всегда,
Я над тобой парю.