Когато с очи ме докосваш

Общество Магнитного Триолета
Ти нежно ме докосваш със очи
и с устни топли ме опиваш.
Оставяш огнени следи,
когато ме докосваш със очи.
В очите ти горят звезди.
От мойте устни дъх отпиваш.
Ти нежно ме докосваш със очи
и с топли устни ме опиваш.

2004