Когато чувам твоя глас

Общество Магнитного Триолета
Когато чувам твоя глас
сърцето ми трепти и пее
и чувствам се щастлива аз,
когато чувам твоя глас
и се унасям във захлас...
Душата ти кат' слънце грее.
Когато чувам твоя глас
сърцето ми трепти ли, пее...

2004