NevidomeZadovolennya - Любов, пiдем зi мною

Игорь Гаврош
© слова/музыка/аранж (5-9.05.2000, Киев, ул. Российская), рояль, вокал: Игорь Гаврош
© бас-гитара: Юрий *Д`Артаньян* Ксенюк
© гитара: Игорь *Кельт* Семочко
© саксофон: Юрий Онышко
© ударные: Алекс Пакош


Не піду за тобою,

Люблю сонця вроду,

Чому я там, де твої діла?


Бо свята вода

Світла і легка,

Любов моя, підем зі мною!)


Покажу тобі

Шлях короткий туди

Летить вже моя душа,


Поспішай, легка

Буде пісня та,

Де ми будем разом!)

 
Хочеш бути сам(а),

То здається, що просто так,

Об’єднала весна нас,

Тихо плаче серця джаз,


Розквітає любов серед нас,

А ти хочеш відразу,

Так не буває!)


       Любов моя, підем зі мною,
       Любов моя, далеко за зорі,
       Любов моя, тільки тобі дозволю,
       Любов моя, і завжди з тобою

       Любов моя, підем зі мною,
       Любов моя, далеко за зорі,
       Любов моя, тобі дозволю!
       Любов моя назавжди з тобою,

       Назавжди з тобою...


       Я піду за тобою

       Люблю... сонця вроду

       Я знову там, де твої діла,


       Бо свята вода,

       Світла і легка

       Любов моя,

       Підем зі мною!)


p.s. впоследствии песня трансформировалась в "Пузатик мой", переанжировалась и была записана с новым составом, послушать можно на youtu.be/ArHK-MwEUIs