Spirit

Евгений Бард
закрокував Марсом
штатівський витвір
техномистецтва
гордість Америки
тягнуть на себе
ковдру Всесвіту
янкі
а пам’ятаєш
Гагарін
почув
У шлемофоні
Хоча й не сказав нікому
Як шепотіла
Червона Планета

Фобосе Фобосе
Де брат твій Деймос?