Мiсце на мапi

Оксана Стафеева
Я живу на полицi в плацкартi
Обiймаю свою валiзу .
Мого мicта на мапi,
i тому я навряд чи злiзу.
Моя мама - дванадцять чисел,
закарбованих в телефонi,
я згадаю обличчя риси,
якщо добре потерти скронi.
Мiй коханий - Дмитро@.
Чи не мiй?Все давно минулось.
Я шукаю полiв i макiв,
-а  навколо асфальти вулиць.
Я в'яжу свою долю на спицях,
може,вив'яжу,роки поспiль.
А до того - лежу на полицi.
П'ю свiй чай
i чекаю постiль.