Iarna

Флауеркуйн
Avenit iarna geroasa
Toti copiii stau in casa,
Si asteapta cu nerabdare-
Ca sa treaca gerul mare.
Iar viscolul inceteaza
Si cerul nu se mai innoureza,
Saniute de pe culme
Lasa pretutindeni urme.
Si-i o veselie mare
Totu-n jur ne pare,
O poveste prea frumoasam
Insotita de-o melodie lin duioasa.