Eminescu dedicare

Флауеркуйн
Faimos poet ai neamului roman,
N-a fost un om de rind, a fost un geniu,
Citindu-i poeziile suspin,
Ca nu e linga noi in nou mileniu!:(
El este acel Luceafar ne stins,
Ce v-a luci in suflet-ntodeauna!
El este omul cela neinvins
De greutati,de spaima,de furtuna.
Nemuritor el v-a privi spre noi,
Din lumea basmelor,poemilor frumoase,
Cu cel Calin,cu cel frumos zavoi,
Cu codrii mari si mindrele craiese.
Si in aceaste zi de onoare plina
Noi Lui poezii si scenete vom consacra,
V-a fi aceasta zi nespus de senina,
Si toti noi din suflet ne vom bucura,
Ca-n lumea poetilor romani,
A existat si el cindva!