Am venit sa colindam

Флауеркуйн
A venit iarna geroasa,
Frigurosii stau in casa:
Se-ncalzesc pe la cuptoare,
Se-nvelesc pe la picioare.
Insa noua nu ne pasa,
Nu dorim sa stam in casa!
Nu ni-e frica sa-nghetam,
Si plecam sa colindam.
Ajunghind, deci pe la case
Noi cintam colinde frumoase!
Uram oamenilor noroc si sanatate
Si succese multe-n toate!
Oamenii se-nveselesc
Ne multumesc si ne servesc;
Cu dulciuri,cu nuci si cu biscuiti
Suntem noi bine de ei primiti!
Insa cind se lasa gerul mare,
Terminind noi cu urarea,
Ne pornim noi pe la case obositi,
Insa foarte fereciti su multumiti!