Ziua invatatorilor

Флауеркуйн
A sosit mareata zi!
Si-n orice an, ca n-ar fi,
Va felicitam dragi profesori
Cu cuvinte fromoase si mii de flori!
Toata scoala cu flori in miina
In aceasta zi senina,
Va ureaza sanatate
Si succese multe-n toate!
Nu va lasati, continuati
Pe noi va rog ne invatati,
Sa fim noi oameni mari-
Ai tarii noastre gospodari!
Si satesfacuti neaparat veti fi
Cu noi Dumnevoastra va ve-ti mindri
Si veti spune bucurati:
"Au fost la noi ei invatati!"