Mama

Флауеркуйн
Mama,mama,mama
Cel mai scump cuvint,
Fara mama nici un om
Nu se naste pe pamint.
Mama mea e ca o floare
Cu petale argintii
Ea in casa noastra-i floare
Cu raze calde aurii.
Ea pe noi ne ocroteste
Si disigur ne iubeste.
Iar cind dulce ne mingie
Infloresc flori in cimpie.