Vara

Флауеркуйн
Vara senina a venit
Bucurosi toti ii zic"Bine ai venit"!
Multasteptata zina frumoasa
De pe meleag cu melodie aleasa.
Ea zboara deasupra codrilor mari
Deasupra muntilor vinjosi si tari
Poienile verzi infloresc
Si pasarile vesel ciripesc.
Copiii se joaca afara
Pe cimp plugarii ara
Acest anotimp frumos
Indeamna la viata pe toti duios.