Primavara

Флауеркуйн
Primavara a venit
Totu-n jur a-ntenerit
Vesel soarele luceste
Si zapada o topeste.
Iar pe goale ramurele
Ciripesc niste turturele.
Apar micii mugurasi
Verzi-ca niste greierasi.
Natura se trezeste
Si viata incolteste
Ca un mic bujor
In orice coltisor.