Iarna

Флауеркуйн
Zina Iarna a venit
Cu un viscol nemaipomenit.
Si din cer pe rind pe rind
Fulgi de nea se vad venind.
Iar in casele din sat
Copilasi s-au pus la sfat
S-au ghindit ei sa compuna
Pentru Anul Nou colinzi.
Si inca o sceneta buna
S-o arate la parinti.