На простiр неба

Ингвар Олафсон
Із райдужних замислених мостів...
на простір неба пурхнула душа
шаради снів спочили десь на дні
каньйону... день прогуркотів
як потяг повз бездонні і сумні
зелені очі з присмаком любові