Липневий дощ

Алёна Новикова Кочук
Бадьро краплi по асфальту,
Немов пiдбори-цвяшечки,
Дрiбненько стукають, i сальто
У калюжах роблять бульбашки.

Зомлiлi трави п'ють ковтками
Хмiльну вологу. Дощ рясний,
Як благодать вiд ласкi Бога,
Як сльози радощi ясний.

 17.07.03