What s Your Setting? на белорусском языке

Лунет
1.
Колькі спрадвечных пытанняў
Знікла у стан забыцця.
Заўтрашні дзень надыходзіць
Пад цяжкія крокі свінца.
Бачыш - у лясах і на полях
Стронцый з нябёсаў дажджом.
Глядзі, што стала з краінай,
Дзе мы з табою жывём.

Прыпеў:
І гэта ўсё1 (4 разы)

2.
Вецер па свеце нас носіць -
Заўжды да цябе я вярнусь.
Бела-крывавую постаць
Тваю згубіць я баюсь.
Сярод нябёсаў і зораў
Я адчуваю палын.
Радасць мая і мой сорам...
Я беларус - Чарнобылеў сын!

Прыпеў:
І гэта ўсё! (3 разы)
І гэта ўсё - мая Беларусь!