Бродському

Amsterdam
самотній вовк по вулиці старій, пробігши навпростець від фотоательє

до кави "Гондурас" загриз на смерть  чудного графомана...


вірші писати, длубати свій ніс, права насосами качать, і кільканадцять льє

уранці бігати... тепер за нього буде лиш зелена тінь шамана...