Снiг у квiтнi

Валео Лученко
знову вкотре снігу повінь
затопила сад вишневий
сніг лапатий замість цвіту
край квітневий прикрашає
світу кволого світання
свято біле і пухнасте
зупинило рух у місті
несподівана як завше