Don t stray

Виктория Грекова
Don’t stray
From the true way,
Looking for her
Everywhere,
Listen your heart voice,
And it’ll be the real choice…

Не сбейся с верного пути,
Стремясь её одну найти,

Лишь голос сердца твоего
Подскажет, где искать её...