Я не...

Kristi
Я не піддамся на спокусу,
Я стисну зуби, вимкну очі.
І тільки звуки мого пульсу
Будуть кричати, як я хочу.
І непомітне коливання
У голосі... Нота розпутна...
Та я уб"ю своє бажання,
Я буду горда й неприступна.
Ти не почуєш, не відчуєш
Душі моєї каруселі...
Глухий... Ти просто намалюєш
Мене у фарбах акварелі.
Я буду зовнішьохолодна
Ховати жар очей під вії...
В очах - невидима природа
Такої дикої повії...
Ти не побачиш... Біль надмірна
Захована. Закриті очі...
Я буду сильна, буду вірна
Тому, кого я так не хочу...

1999