Б ле...

Kristi
Місто засипало снігом...
Місто накрило туманом...
Місто чекає відлигу...
Я ворожу над кальяном...
Вулиці сплять безпробудно...
Я знову роблю затяжку...
Сумно... В зимові ці будні
Жити без допінгу важко...
Білі холодні видіння...
Тихо... І не зрозуміло,
Сніг, це зимове створіння,
Але чому саме біле?
Що ж, не багата палітра...
Фарби безликі зимою...
Сніг, розтанцьований вітром,
Тане, пригрітий сльозою...
Білих фантазій поема,
Місто приспалось зимою...
А ти не куриш даремно
Дивний кальян цей зі мною...
Ти усміхаєшся п"яно...
Білий ти... Змерзли долоні...
Тільки дим мого кальяну
Мирно сіріє на фоні...