ЯснгЯпадаю

Kristi
Я сніг... Я падаю... Мене багато...
Розпалася на атоми-сніжинки,
І моє тіло як бездушна вата -
Молекули холодної частики.

І як належить снігу, я ростану,
Як весна прийде й рясно зійдуть квіти.
Перетворюся просто так на мокру пляму,
Адже сніжинкам так недовго жити...

Я сніг... Я падаю... Я просто хочу спати...
Я тану, але дуже хочу жити.
Ви вже зібралися мене карати,
Але ще будете мене любити...