Диво

Kristi
Розбудіть ви мене насвітанку,
Коли сонце не чистило зуби:
Я бажаю молитися ранку,
Щоб уникнути денної згуби.

Коли вмиються трави росою,
А повітря воскресне у вітрі,
Задихнуся цією красою,
У єдиній ранковій молитві.

Чистотою ранкового неба
Обітру свої заспані очі,
У молитві є гостра потреба
Після темної грішної ночі.

І під звуки пташиного співу
Зрозумію ранкові секрети:
Якщо в світі буває ще диво -
Це пробудження Мами-Планети!