Я - солодке н чне вид ння...

Kristi
Де ти, милий, далекий, єдиний?
У яких заблукав ти стпепах?
У якій далекій країні
Обіймаєш мене у снах,
Знову тіл наших райське сплетіння
Заплітає клубок почуттів,
Я - солодке нічне видіння,
Та, яку ти так сильно хотів,
Від якої втікав так вранці,
До якої летиш ти знов.
Я скрізь тисячні метри дистанції
Відчуваю твою любов!
І бажання твоє безмежне
Нічним ехом сигнал подає.
Ти пробач мене - необережно
Я вступила у серце твоє.
Ненавмисне, повір, твою душу
Я забрала у свій полон.
І тепер, як по виклику, мушу
Я щоночі іти в твій сон.
Ти не снишся мені. Що не знаєш,
Той нічний зачарований шлях?
Я, яку ти так сильно чекаєш,
Йду до тебе в ночі по зірках!
Так набридло вже снами шлятись!
Я так хочу тебе наяву!
Чуєш, милий, вже час вертатись,
В дивне місто, де я живу.
І твоїх поцілунків море -
Буде хвиля весни восени.
І це буде, я знаю, скоро,
І це будуть уже не сни!