Тоб...

Kristi
Я п"янію від губ твоїх,
Я дурію від слів твоїх,
Це напевно великий гріх,
Не знаю...
Та обіймами рук моїх,
Поцілунками уст моїх,
Ти забудеш, що пада сніг,
Обіцяю!
Зачаруєм себе у сні,
Ми на світі тепер одні,
Ти даруєш цю зиму мені,
Я хочу...
А любові твоєї рай
Я чекала сто літ, ти знай
І нікому невіддавай
Ці очі.
Ти так довго мене шукав
В лабіринтах життя блукав,
Та що знайдеш мене ти знав
І я знаю...
Поцілунками уст моїх,
І у ночі очей моїх,
Ти забудеш чужий цей сніг,
Обіцяю!