Пiд небом...

Тарас Леонидов
Під небом сірим, сизим, синім
Птахи стривожені летять -
Туди, де марево в пустині,
Де гра ночами зорепад.

Ісус там босими ногами
В пісок розжарений ступав,
там дійсність раптом стала снами,
А сон явою вранці став.

Летять пташини до вираю...
Коли б і я ось так літав,
Лише тоді б - напевне знаю -
Щасливим разом з ними став.

1998