Пуста пустеля навкруг мене...

Тарас Леонидов
Пуста пустеля навкруг мене:
Лихвар грошву собі збира,
Політик  язиком все меле,
Чиновник - хабарі здира...

А теща їсти варить тихо,
Дружина - чепурить житло.
А я один собі. От лихо! -
І пам"ять снігом замело.

Та є душа на білім світі -
Така, що зроду не продасть;
Ще, може, пригадають діти...
Я сподіваюся - Бог дасть.
               
24.07.95