За вiщо такий подарунок...

Тарас Леонидов
За віщо такий подарунок
Звичайній людині - мені?
Твій погляд. Кохання. Цілунок.
Блакитні й палаючі дні.

Навіщо сумні твої очі
Ховають притишений біль?
Ніколи я більше не хочу
Пізнати любовних похміль!

Кохання твоє волооке -
То шана найвища і честь...
Сіяння Господнє високе
Нас кличе до нових пришесть.
       
                22.07.95.