I cannot love less...

Îëüãà Ìóðàâü¸âà
* * *

I cannot love less.
Though my life is a mess,
I’ll love only more…
Don’t ask me – what for?
Just cannot love less…
Oh, my God, what a mess!

7 August, 2002