Autumn

Антон Чивчалов
Autumn winds are singing,
Singing in the trees.
The ripened corn is waving,
Waving in the breeze.
The harvest moon is shining,
Shining in the night.
Over hills and valley,
In floods of silver light.

Осенний ветер воет,
Воет средь ветвей.
В холодном бризе тонет,
Тонет гладь полей.
Луна в ночи блистает,
Блистает над землёй,
На горы свет роняя
Серебряной рекой.