БЕЗ МАМИ

Zhuravska
Чому треба тільки  втратити,
 Щоб справжню ціну відчути?
 Не можу нічим зарадити,
 Не можна біль обминути.

Сльота. Де поділось сонечко?
Чому дощі і тумани?
Ой, лишенько, моє горечко,
Як тяжко жити без мами !

Чи лаяла б , чи розрадила б,
Але зрозуміла душу.
Все, що тепер трапляється
Тільки сама нести мушу.

І за що така тяжка кара?
Чиї гріхи гнітять душу?
У серці я зла не тримала.
За що біль тіло так сушить?