Дарунок в д зайчика

Zhuravska
З синім пилом гроно винограду.   
Яблука червоні на столі.
Соковті груші, темні сливи-
 Дякували за рясні дощі.


У дібровах дзвонять ще синиці
І не спить зелений верболіз.
Раз синочку татко із роботи
Буханець від зайчика привіз.

Рученята міцно обіймають.
Борода лоскоче шию, ніс.
- Розбуди мене до сходу сонця,
Щоб морквинку зайчику відніс.


Посміхнувся:- І будити шкода,
І далеко від будинку ліс...
Та наморщив враз синочок лоба:
- Не  маленький, я за день підріс