theme from Batman 2

Andrewalexk
theme from Batman 2

Face to face...
Is it nice?
There's a space
Between us!
State of grace,
Sense of lust,
Deadly race
Going fast.
Nothing else -
Not to rise -
Bloody trace,
Jesus Christ!
What's the place?
My love dies...
As it stays -
Now it lies.
Different ways
Make me wise,
Yesterday
Bring some lies.
Someone says:
No more tries!
Stop these games
Making cries!
Tears like rain
In your eyes
Cause me pain
Out of size...