Я вибрав шлях

Григорий Якимчук
Я вибрав шлях до вічної любові,
О мій Ісуе, сили підкріпи,
Щоб не спіткнутись у важкім двобої,
О милий Боже, Сам мене веди

Я вибрав шлях, а він не легким буде,
Та без вагань по ньому я піду,
Я немічний, безсилий, але вірю -
Ти піднімеш як стомлений впаду

Ти бач, Ісусе, як до себе манить
Мільйонами спокус гріховний світ,
В гріхах, в роспусті потопає молодь,
Без світла правди гине пишний цвіт.

Всесильний Боже, як любити мушу
Тебе за це, що відкупив мене,
Що потопаючу в гріхах спас мою душу,
За все це вічно буду славити Тебе.

30 Червня 1992 року.